Hosting por
Usuari: Clau: Entrar

Sortides

Sortida de tardor: 5 de novembre 2017


Una excursió coneguda i lligada al projecte d'escola d'enguany dedicat a Montserrat. Aquest mes de novembre proposem convertir-nos en peregrins d'aquesta muntanya que forma part del nostre paisatge diari i arribar fins els seus peus, al poble de Monistrol de Montserrat. Al mes de març us proposarem una altra excursió per conèixer la muntanya des de les seves ermites, per tant des de dins.
 
Diumenge 5 de novembre: Peregrins a Montserrat
 
Hora: 9:15h
 
Lloc de trobada: Estació Renfe Can Serra Vacarisses
 
Recorregut: Proposem l'anada i la tornada a Monistrol de Montserrat, esmorzarem tots junts a la plaça de la Font Gran i tornarem.
[Hi ha la opció, els que vulguin de pujar caminant o amb el cremallera i allargar l'excursió tot el dia. I pels més menuts es pot fer només l'anada,  però heu de tenir prevista la tornada deixant un cotxe a Monistrol].
  • Començarem travessant la via del tren i travessant pel carrer Palà fins arribar a una pista pavimentada (coneguda com el camí vermell) reservada als vianants i ciclistes.
  • Entrarem a la urbanització del Palà i arribarem fins a La Creu. Passarem per la ja coneguda, en altres excursions de l'AMPA, serra del cul de la Portadora i gaudirem de l'Hostal de la Creu, avui ja amb ruïnes. Antic hostal que feien servir els peregrins per reposar.
  • Baixarem per un corriol admirant contínuament la muntanya de Montserrat, si la boira ens ho permet, fins arribar a Monistrol de Montserrat.
  • Creuarem el riu Llobregat pel pont i esmorzarem a la plaça de la Font Gran.
  • Farem la tornada pel mateix camí.
Distància i durada: 13 km aprox. (total). La durada total de l'excursió serà d'unes 3:30h (comptant parades) i per tant esperem retornar al punt de trobada cap a les 13h.
 

Podeu trobar informació detallada sobre els llocs i sobre com arribar seguint aquest enllaç.