Hosting por
Usuari: Clau: Entrar

Documents

Incidències

Benvolgudes famílies, us adjuntem una taula per emplenar en cas que tingueu incidències amb algun dels serveis que supervisa l'AMPA.
La podeu fer arribar a les comissions corresponents via correu electrònic o deixar-la a la bústia de l'AMPA.

Volem recordar-vos que aquesta taula també la podeu fer servir per fer-nos arribar preocupacions o problemes relacionats amb l'escola que cregueu que no s'estan solucionant pel canal ordinari de la manera que necessiteu.

Us volem recordar quin és el protocol ordinari d'incidències que ens ha de servir per aclarir situacions, abans que aquestes esdevinguin un conflicte:

Us recomanem informar-vos bé i/o informar objectivament i de manera directa a la persona o persones que sabem segur que hi estan involucrades.

Per tal de poder fer una bona resolució i no engrandir el possible problema és convenient:
  1. Parlar directament amb  la persona que sabem segur era la responsable adulta en el moment en que es produeix la situació problemàtica.
  2. En cas que el punt no sigui suficient, posar-nos en contacte amb el/la coordinació de cicle.
  3. En darrer cas, demanem ajut a Direcció.
Des de l'AMPA, insistim en que ens agradaria que puguéssiu usar les taules, en darrera instància, sobretot, un cop ja heu seguit i engegat el protocol ordinari i, si des de la vostra perspectiva, noteu que el procés està encallat.

Moltes gràcies!
Taula d'incidències Taula IncidènciesAMPA1415.doc Taula IncidènciesAMPA1415.doc